Advies

Advies

Wilt u uw omzet, prestaties en uw klanttevredenheid verbeteren? Wij denken met u mee. Wij helpen u om uw bedrijfsvisie aan te scherpen en te realiseren. Samen halen wij het beste uit uw organisatie en kunnen we aansprekende resultaten boeken.

De tweede stap in ons adviestraject (na onze analyse) is u van uitgebreid en specifiek advies te voorzien. Ons integraal organisatieadvies heeft zijn weerslag op uw initiële vraagstuk, maar ook op andere aspecten van uw bedrijf waar u wellicht zelf nog niet aan had gedacht. Een analyse brengt namelijk altijd meer mee naar boven dan vooraf gedacht.

Als externe partij is het makkelijker om met andere inzichten te komen en out of the box te denken. U kunt dan ook vernieuwende inzichten verwachten. Ons advies brengt zichtbare verandering met zich mee en is altijd meetbaar.

Betrouwbaar
Betrouwbaar

Afspraak is afspraak

Partnerschap
Partnerschap

Wij gaan voor een duurzame relatie

Meedenken
Meedenken

We zoeken graag de beste oplossing

Reële prijzen
Reële prijzen

Prijzen waarvoor we kwaliteit kunnen leveren.

Advies over uw bedrijfsvoering

Na een uitvoerige analyse van uw bedrijfsvoering, product of service, krijgt u van ons een duidelijk plan van aanpak. Zodat u weet welke aspecten gerealiseerd moeten worden en waar de focus op ligt. Een plan van aanpak bestaat in ieder geval uit:

  • Het verwachte resultaat
  • Een beschrijving van de activiteiten die gaan plaatsvinden
  • De doorlooptijd van het aanpassingstraject
  • Schatting van de te verwachte kosten
Belangrijk om te weten: periodiek zullen er evaluatiemomenten ingepland worden. Tijdens deze evaluaties nemen we u mee in de voortgang en de ontvangen feedback vanuit uw klanten en werknemers.

Onze partners

Advies met een vrijblijvend karakter

Ons organisatieadvies richt zicht op bedrijfsvoering en procesverbetering met een kortetermijneffect, maar waarborgt juist ook de kwaliteit op de langere termijn. Wij houden u een kritische spiegel voor, waarbij we nieuwe kansen en investeringen benadrukken. Onze doeltreffende aanpak haalt het beste uit uw organisatie naar boven. Nadat we uw adviesrapport hebben doorgenomen, ondersteunen wij u graag bij de implementatie van de voorgestelde verbeteringen.

Vraag nu uw offerte aan.

Liever direct contact?

Bel ons via 0183 61 65 02. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00.