Kennisbank

Kennis

Covid-19 update

Corona update 15-02-2021

Ook met de huidige verscherpte maatregelen, kunnen en mogen een aantal van onze cursussen gewoon plaatsvinden. Wel blijven we afhankelijk van mogelijke wijzigingen in regelgeving of eventuele wijzigingen in plaatselijke noodverordeningen m.b.t. onze locaties, waardoor de situatie mogelijk kan veranderen. Mocht er voor een cursus nog iets wijzigen, dan laten wij u dit uiteraard zo snel mogelijk weten.

Onze VCA cursussen gaan door. Er geldt op de locaties inmiddels wel een mondkapjesplicht in de openbare ruimtes. Dit geldt dus voor verplaatsingen buiten de cursusruimte. Wij adviseren daarom altijd een mondkapje mee te nemen naar de cursus. Wij willen u vragen om dit, waar nodig, intern te communiceren aan de betreffende cursist(en).

Wij doen er alles aan onze dienstverlening te waarborgen en u als klant optimaal te kunnen blijven ondersteunen. Uiteraard is ImproCon BV ook beschikbaar op het reguliere telefoonnummer om eventuele vragen te beantwoorden, 0183 616502 of per e-mail info@improcon.nl.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zullen wij dit onmiddellijk op onze website kenbaar maken.

 

Terug naar overzicht
Covid-19 update